Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
Navigáció
-> Főoldal
-> Letöltések
-> GyIK
-> Linkek
-> Kapcsolatfelvétel
-> Keresés
-> RSS Hirek
-> Videók
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Kiss Imre
2065 Mány
Alsóörs puszta 3594/1

E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63
Videók
Puzdra videók
RSS
Hírek

Cikkek

RSS - PJP oldal
A betiltott EGYETEMES ...
Az emberiség valódi bi...
Szavazás GERMÁNUL, RAS...
Iráni rengés...
Méretek az oceán alatt...
RSS - Hunszkíta Rádió
RSS - Hunszkíta letöltés
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
RSS - Hun Unio
RSS - Puzdrálkodj okosan
RSS - Köztársasági elnök
Hunszkita Facebook
Az Inkák halála Craugonorból érkezett
A magyar reszkető zsidók reszelik gyermekeink nyakát, ami úgy néz ki mintha remegnének.
Craugonor-ban 1020 évig éltek. Egy betű sincsen erről a világtörténelem nagykönyveiben. Miért nincs? Miért nem tudhatunk róla, miért nem tudhatom hova költöztek ki 1510-ben? Miért nem mutatják a tudományos körök az összefüggést a Portugálok gyarmatosítási térképével? Pallas írja, hogy a Craugonor-i önálló zsidó államnak 1510-ben a portugál gyarmatosítás vetett véget. A hajóhad beállt a partokhoz, behajózott egy egész országnyi zsidót, akiket kirakott az Inka-birodalom határán 1510-ben. 1530-ban nem élt egyetlen Inka sem.
Nem ír róla a B.ábel-IA, nem rótta föl a tóra, nincs hang se róla. Nem azért van ez a nagy hallgatás, hogy ne vegyük észre a pusztítás folyamatosságát? Tudományos Akadémiánk a „széna” szavunkat képtelen értelmezni, mert a beépített tetvedék sunnyog benne az én pénzemen. Tőlük nem várhatom, hogy szóljanak a Nemzetnek, vigyázz Magyar, mert a zsidó ismételni akar!
Egy csökkent képességű Benedek élcelődik a Magyar Nemzet hasábjain a valóságos történelem ellen. A kötelező tantervet bérzsidók diktálják, Sanoma tankönyvek írják Kukoricza János, szellemi fogyatékosoknak is silány műsor butítja a bekáliumozott bengákat a TV-ből, nehogy észrevegyék, miért áll sorban a világ összes nagy bányavállalata az ország déli részén.
Zsidó rabbik százai jönnek, hogy elhitessék a világgal, Magyarországon antiszemitizmus van. Primitív trükk, de a világ még primitívebb, tehát beeszi. Kicsit lassabban jönnek, mint Craugonorból, de a cél ugyanaz. A zsidó pénzért dolgozó hatalom támogatja a népirtást. A zsidó találkozó után tudtam, hogy lesz folytatás, az csak kóstolgatás volt. Ellenségesen jönnek, hogy rögtön kéznél legyen az indok a fegyverhasználatra. Ötszáz éves ciklusokban pusztít a tetvedék. Káin-Inka testvéreink után Ábel, azaz mi jövünk. Amíg a Magyar Nemzet helyet ad az ilyen férgeknek, akik előkészítik a zsidó inváziót az antiszemita nyafogással, addig esély sincs, hogy törvénnyel védhessük az országot. Oltással, hitellel, bányabezárással, betegséggel, permetezéssel, Kolontár-i bombázással, gátszakítással, bármivel irtható népem menjél szavazni!

Jásdi Kiss Imre

Hozzászólások
#1 | Hanczur - 2015.03.10. 09:55:42
******+ [[mert bezavart valami]]
b-árka [ de mas nyelven a barka az 'ark']*******

Ez az ark nekem is feltűnt. Mármint hogy az árok szavunk, ami a vízlevezetés, irányítás eszköze könnyedén illeszkedik a listába.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 2.07 másodperc
1,471,963 egyedi látogató
Unknown column 'settings_name' in 'where clause'Unknown column 'user_actiontime' in 'where clause'Unknown column 'user_actiontime' in 'where clause'Unknown column 'settings_name' in 'where clause'