Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
Navigáció
-> Főoldal
-> Letöltések
-> GyIK
-> Linkek
-> Kapcsolatfelvétel
-> Keresés
-> RSS Hirek
-> Videók
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Kiss Imre
2065 Mány
Alsóörs puszta 3594/1

E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63
Videók
Puzdra videók
RSS
Hírek

Cikkek

RSS - PJP oldal
A betiltott EGYETEMES ...
Az emberiség valódi bi...
Szavazás GERMÁNUL, RAS...
Iráni rengés...
Méretek az oceán alatt...
RSS - Hunszkíta Rádió
RSS - Hunszkíta letöltés
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
RSS - Hun Unio
RSS - Puzdrálkodj okosan
RSS - Köztársasági elnök
Hunszkita Facebook
Három mag-Ister
Dinoszaurusz szavunk három alkotóból áll. A tudást jelentő „uru”-t, a névelőket lehámozzuk, dino marad a vizsgáló asztalon. Körrovással olvasható Odin-ból miért, és hogyan lesz a sárkányra leginkább hasonlító dinoszaurusz, kiderül ha megfelelő hangsúllyal kezeljük, hogy Ő Bar, anyai ágon. Hüllő lévén a hőforrások környékén bar nyomással feltörő meleg vizekkel költette ki tojásait.
Tehát a dinoszaurusz szó felépítéséhez meg kellett figyelni a bár geológiai tevékenységet, az óriáshüllők szaporodását, és a germán, és norvég mitológiába rejtjelezni. Ha tényleg hatvanöt millió évvel ezelőtt volt erre lehetőség utoljára a dinók kihalása miatt, akkor megállapítható, hogy a víz nagykörforgásával minimum hatvanöt millió éve tisztában van az ember.
Ha egy háztartásban van húsdaráló, akkor ott nem a vegetarianizmus elemeit értelmes keresnünk.
A dinó szülőanyja Bar-anya, akkor a történelem vonalvezetése az előző logika szerint nyilvánvalóan a vizek, és vele kapcsolatos Gea-logikai fogalmak alapján értelmes. Ha nyakunkon ül egy állami erőszakkal védett tudományos akadémiai társaság, amelyik dokumentálhatóan Nemzet ellenes, akkor értelmesnek tetszik a céljainak elemzése. Nép butító törekvései látszanak a szavak szándékos degenerálásában, a helynevek értelmes vonalvezetésének tönkretételében, a valóság értése elleni közoktatásban. Ezen állításomat olyan dokumentumokkal tudom alátámasztani, melyek az államalapítástól napjainkig történtekkel párhuzamosan teszik nyilvánvalóvá igazamat.
A hunpjp.com honlap „ Sziklaszilárd bazilika” című cikke egy villámvideóban mutatja meg a sziklabevonatot az Esztergomi Bazilika oszlopán. Ha a szikla anyaga kenhető, önthető, akkor kőtáblákban, szobrokban, és más építményekben is érdemes ilyen megközelítéssel keresni az anyagukat, formázhatóságukat. Rögtön nyilvánvalóvá válik a piramis köveinek egymáshoz simulása, a zsilettpengét sem lehet közéjük dugni szlogen terjesztőinek szándéka. Kicsi önkritikát kérek! Valaha, valahol egy ember kijelentette, hogy a piramisokkal üzennek nekünk az elődök. Lássuk be, hogy ez annyira simogatja hiúságunkat, hogy nem is gondolkodunk más verzióról.
Csillagászati tájolásuk sem nekünk szóló üzenet, hanem az építés eszköze. Az építés ideje tette indokolttá, hogy semmilyen körülmény által sem változó viszonyítási ponthoz igazodjanak. A csillagok elég stabilak ehhez.

Nem tévedtem el a gondolatok között, csupán az igazi futamhoz szükséges elemeket tettem helyére, annak érdekében, hogy ne akkor keljen kitérőket tenni, amikor ezek zavarnák a vonalvezetés megértését. Fenti naiv példáim kérem akkor elővenni, mikor az a meggyőződés kezd kialakulni, hogy totál elmebaj, amit írok.
Három vízmennyiség katagóriát tudok megkülönböztetni a bar, és bár gázképzés szempontjából:

Dolina
Kastély
Bazilika


A Bar, és Bár gázképzésről már tudjuk, hogy Ister dolga, és hogy az „R” rovás figurája „N”, így alkotva Isten fogalmát. Hit, és vallás fogalmaink is ennyire egyszerűek. A víznyelő dolina fölé épített híd „d” rovásbetűje kis hibával a „T”. A híd alatti dolinák a vízből gázzá vállás,
/ékezet hiánnyal vallás/ legkisebb eszközei. A dolinák karbantartása ad magyarázatot arra, hogy régi útjaink miért mennek le az összefolyásokba, mikor könnyűszerrel haladhatnának vízmentes oldalakon is.
Salamon Magyar király ezüst dénárján olvasható PAN-ON-IA hármas tagoltság mutatja az egyes elemek önálló értelmét, a nap fordított betűsora PAN, az ON valamin rajta értelmet, és az IA területhatározót. KA-S-TÁJ szavunk ugyanígy tájékoztat bennünket az épület feladatáról.
KA kicsinyítőképzőnk ma is szerepel szóhasználatunkban. S minőségjelzőnk szintén nyilvánvaló.
Használatának korát jelzik azok a szakmanevek, melyekben a szakma tárgyához kapcsolódva alkotják a szakmában dolgozó ember meghatározását. A TÁJ már kicsit több odafigyelést igényel.
Az a TÁJ amelyiken nincsen fa, az tar. Azért lesz tar-táj, mert elárasztjuk, annak érdekében, hogy legalább szén-a legyen. Megvizsgáltam a „kicsi-s-táj” vízgyűjtőit. Mai szemmel nem is olyan kicsik. A kastájok, vagy kastálok, ahogy öreganyám mondta minden esetben részei a Láy-tó vonalnak. Vízszabályozó tudásuk szoros összefüggésben van a mezőgazdasági termeléssel még napjainkban is.
Bazen, bazén szavak nagy vizes edényt jelentenek szomszédaink nyelvében. Nálunk bazi nagy értelemben használjuk, de „bázis” szavunk is utal a nagyságra. A LIK elemzése felesleges, mindenki tudja miről van szó. A kimagasló, vagy elsődleges szerepet érdemlő dolgokat jelölte nyelvünk „A” betűvel. Bazilika szavunk körrováson, vagy hármas osztatú pecséten is
A-BAZI-LIK értelmet mutatja. Jól körbejártam az Esztergomi vízgyűjtő területet. A vár építészetének logikája mentén haladva megállapítható, hogy egy vízperemre épült, száraz dokkal, Láy rendszerbe bekötött építmény, aminek A-BAZI-LIK szabályozása a feladata. Vízgyűjtő területe Kom-ár-om magasságáig terjed. Az Ister déli partjának magasítása Almásfüzitőtől látványos. Valóban bazi méretű a tar-táj. Mag és Ister összefüggés szó szerint szerepel A-BAZI-LIK fölé épített figyelemelterelő bazilika homlokzatán „magiszter” formában. Neszmély, Dorog, Lányvár helyett a körrováson értelmes, mély nesz dörög, láy várja jobban segítené helyre tenni a Nemzet önbecsülését, és talán érthetővé válna, hogy a Trianoni fosztogatás mit is célzott meg igazán. Kik is a magukat magyarnak valló, de uru-pán értelem nélkül Európát szolgáló beépítettek, miért írnak alá nemzetirtó szerződéseket? Ők azok akik működtetik az Ősi rendszert, dolinákat újítanak fel a mi pénzünkön, és nekünk adják el a terméket. Istennel, tudománnyal, barbárral vakítanak bennünket, miközben szép halkan, sunyi módon irtanak bennünket. Huszonhét millióból már csak 5-6 millió magyar van a K.ör-ÁR-PAD medencében.
Semmi mást nem kell tennünk, mint a víz szempontjából értékelni a múltat. Szilveszter pápa rovás írás elleni intézkedését helyére téve, világossá válik, hogy a népbutítás mennyire fontos a szeretetet prédikáló csuhás szervezetnek, amelyik tulajdonosa egy fegyvergyárnak. A rovással, körrovással értelmessé váló Gea-logikai fogalmak napjainkban is működő gázfejlesztő rendszereket takarnak.
Minden állam egységesen vesz részt a nemzetek tulajdona elleni bűncselekményekben, hiszen csakis így képes értéket kicsikarni az emb-er-ekből. Az államok által gerjesztett háborúk is ezt a célt szolgálják. AF-GÁNY-ISTÁR-ba küldött katonáknak fogalmuk sincs arról, hogy micsoda régről eredeztethető testvéreinknél vannak fegyverekkel. Valódi ellenségeink jól válogatott hazai oktatók, gyógyászok, jogászok, kik a Nemzet elleni cselekedeteikért nem felelősségre vonhatók, hiszen erőszakkal kikiáltották magukat Nemzetnek, miközben az erőszakkal létrejött államot szolgálják.
Míg nem értjük, és tanítjuk egyes szavaink valódi, eredeti értelmét, addig egy baromfi udvar lármázásához hasonlítunk csupán.

Jásdi Kiss Imre
Hozzászólások
#1 | kimi - 2014.06.22. 11:20:48
Kedves Szikan!
A Gömöri Levéltárra hivatkozva ismertetett Born Gergely barátunk egy dokumentumot, ami Domonkos érseknek szóló pápai utasítás. Hogy ne írjak, beszéljek hülyeséget, most hajkurászom az örököst, hogy engedélyt kapjak az anyag áttekintésére. Bármi a végeredmény, biztosan nyilvánosságra hozom.

Isten ügyben nekem elég meggyőző "A-DUR" régi Ister neve.
JKI
#2 | kimi - 2014.06.22. 11:20:53
Kedves Szikan!
A Gömöri Levéltárra hivatkozva ismertetett Born Gergely barátunk egy dokumentumot, ami Domonkos érseknek szóló pápai utasítás. Hogy ne írjak, beszéljek hülyeséget, most hajkurászom az örököst, hogy engedélyt kapjak az anyag áttekintésére. Bármi a végeredmény, biztosan nyilvánosságra hozom.

Isten ügyben nekem elég meggyőző "A-DUR" régi Ister neve.
JKI
#3 | Pitkin - 2014.09.06. 17:10:49
Rendben! Én befejeztem a "szentpistizést"! Ratyi pityu, ratyi pityu,...! Cool
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 1.95 másodperc
1,471,767 egyedi látogató
Unknown column 'settings_name' in 'where clause'Unknown column 'user_actiontime' in 'where clause'Unknown column 'user_actiontime' in 'where clause'Unknown column 'settings_name' in 'where clause'