Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
Navigáció
-> Főoldal
-> Letöltések
-> GyIK
-> Linkek
-> Kapcsolatfelvétel
-> Keresés
-> RSS Hirek
-> Videók
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Kiss Imre
2065 Mány
Alsóörs puszta 3594/1

E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63
Videók
Puzdra videók
RSS
Hírek

Cikkek

RSS - PJP oldal
A betiltott EGYETEMES ...
Az emberiség valódi bi...
Szavazás GERMÁNUL, RAS...
Iráni rengés...
Méretek az oceán alatt...
RSS - Hunszkíta Rádió
RSS - Hunszkíta letöltés
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
RSS - Hun Unio
RSS - Puzdrálkodj okosan
RSS - Köztársasági elnök
Hunszkita Facebook
Jézus a Keresztes
Jézus a Keresztes

A piramisokkal kiegészített táj egy hálózatot alkot. Ezen a „háló”-n futnak „üzeNET”-ek.
Súlyos tárgyi bizonyítékokhoz szoktunk az előző részben, most is tárgyakkal támasztom alá az üzenő rendszert.
Ősmagyar sírokból kerülnek elő a puzdrák, és a tarsolylemezek. Úgy vizsgáljuk meg ezeket az eszközöket is, mint Veszprém nevét. A puzdra mindkét végén nyitható cső. Miért kockáztatná egy nyilazó szkíta, hogy kiakad a vesszőtartója, és elszórja a fegyverét. Nyilván nagyon fontos oka van, ha évezredeken keresztül ragaszkodik hozzá, hogy így legyen. Az egyik fedél, vagy tető közepén mindig található egy lyuk.
Piramisok a Kárpát-medencében
Piramisok a Kárpát-medencében

István koronázását a Képes-krónikában egy piramissal a háttérben festette meg a korabeli festő.
Ez a piramis ma is ott van, Berecz János esztergomi piacfelügyelő szívesen meg is mutatja a helyet, ahol a festő állt. Zsámbéki Rom-templomtól Tinye felé tekintve láthatunk egy csodálatosan nem a tájba illeszkedőt, és még az anyagának a helyét is fölfedezhetjük. Fehérvárcsurgóra bekanyarodva a győri útról, északi irányba tekintve nem tudja elkerülni a tekintetünket. Itt érdemes balra haladva ...
Kolontár védelmére
Tisztelt Miniszter Úr!

A mellékelt "fellebbezés" rámutat arra a minőségtelenségre, melyet a jelenlegi bírói gyakorlat eredményezett.
A munkájukat tisztességesen végző, becsületes igazságügyi dolgozók rangjának megvédése érdekében kérem soron kívüli vizsgálat elrendelését.
Carl von Linné
Carl von Linné (eredetileg Carolus Linnaeus) (Råshult, 1707. május 23. – Hammarby, 1778. január 10.) svéd természettudós, orvos és botanikus.

Megalkotta a modern tudományos rendszerezés alapelveit, a rendszerezés kategóriáit (a taxonokat) és kidolgozta a modern tudományos nevezéktant, az élőlényekre alkalmazta a kettős elnevezést tudományos névként. Alapjaiban ma is az ő elveit és eljárását használják a biológiában. Botanikai szakmunkákban nevének rövidítése: „L.”. Zoológiai szakmunkákban nevének rövidítése: „Linnaeus”.
Kőtáblák
Sajnos a Turul sok túrót jelent, mint ahogy a sok fa egymás után fal lesz.


A kazein eljárást írja a Pallas lexikon is. A kőtábla készítést most itt mutatom én.
Túrú+l az az eljárás, mikor a sok túrót mészkővel megfelelő módon és arányban keverve tökéletes sziklahatású öntvényt tudunk készíteni. Sok ezeréves tudásunk a bibliában is írva vagyon.
Szkíta templom
A szkíta templom egy szellemi központ, paddal és bográccsal, Mány és Zsámbék között félúton.
Az egyisten ege alatt nagyon süt a nap és olykor az eső is esik.
Közösen hozzuk tető alá.
A tanfolyam témáiról építés közben is beszélgethetünk.
GENEZIS.... A fal mögött.
A fal mögött.

A puzdra a benne található vesszőkkel, reszelővel, a tarsolylemezzel, és a nyakba akasztva hordott vaskereszttel egy hírközlő eszköz, ami Eurázsia, Arábia, és a két Amerika területén, hegycsúcsokon működő rendszer része. Alkalmas fényjelek adására a ködös magasság felet, és a felhők magassága alatt, tehát az ezer méteres csúcsok hálózatán keresztül. Az ŐSMAGYAR leletek puzdracsövei, eddíg magyarázat nélküli okból, mindkét végükön nyitottak. A tarsolylemezek, ha kívülről aranyozottak is voltak, belső, homorú felük mindig ezüst volt, és kampós rögzítésüknél fogva, folyamatosan a mozgó viselőjükhöz dörgölődés következtében ragyogó fényesek. Ez a homorú, fényes felület, igen kiváló fókuszáló tárgy. A kinyitott, vízszintes puzdracső számára, stabil alátámasztást három vesszőből pillanat alatt lehet készíteni. Ez az állvány egykézzel is állítható minden irányba.
GENEZIS II. ....A táblások
A közlekedési utak mentén gyakran láthatunk kő kereszteket. Ezek jelek, amik a közelben lévő, olyan pontokra hívják fel a figyelmet, ahol a puzdra hírközlő rendszerbe be lehet szállni. Ezt a rendszert egy vízszintező bot segítségével tudtuk kiépíteni. Ez a pásztorbot. A juhászt a juhról, gulyást a gulyáról neveztünk el, így a pásztónak nem jut állat. A PÁSZTÓ ÚR a pásztázást tudta végezni. A pászta botot a víz szinére téve egy függővel, amit a kisebbik kunkorba akasztott, megjelölte a boton a helyét. Ezentúl a bot víz nélkül is vízszintbe állítható volt bárhol a függő azonos, a jelhez igazított állapotában. A Néprajzi Múzeum internetes lapján mutatott boton, látható a jel. A nagyobbik görbe a bot fölakasztását szolgálta csupán. A vízszintes bot irányában a környezet szintkülönbségei a látótávolságig fölmérhetők. Az előre, hátra azonos egyenes szintén meghatározható. A térkép készítésének ez az alapja.
GENEZIS III. .....A pusztítás
A Kárpát-medencei kultúra kezdeti párezer évéről nehéz bármit is mondani. Máig ható létezése, annak bizonyítéka, hogy nem irtotta ki önmagát. Felkutatása ellen, üzenetének elhallgatása érdekében tett rettenetes erőfeszítések igen súlyos okkal kell, hogy bírjanak.
A naptári időszámítást mellőzöm, mivel a megtévesztésnek éppen a naptár az egyik eszköze.
A következőkben emlegetett évek számai csak az egymásutániságot szolgálják.
Az emberminőség értékelése nagyon fontos eleme a feltárásnak, mivel oda-vissza hat.
Jézustól mái napig eltelt idő hatvan hetvenszereséről csakis hetvenszeres logikával lehet kórképet készíteni. / Ha száz különböző lábnyomhoz csak huszonöt kalapot találsz, akkor vagy keress huszonöt kendőt, vagy vizsgáld meg a négylábú férfiak eshetőségét!/
A mai régészeti kutatások eredményeit senki sem veti össze a nyelvfejlődés irányával. Senki nem képes logikailag hiányzó szemekből következtetéseket levonni, pedig ezek összessége rámutat létező dolgokban föllelhető összefüggésekre.
GENEZIS, BIHIND THE WALL
BIHIND THE WALL

The next study is about the real/authentic bases of the development of the human mankind's culture.
Hereby I'm proving that the definition is incorrect at the Hungarian Thesaurus saying that “puzdra” is the old name in ancient Hungarian for quiver.
The “puzdra”=quiver is a tool for communication together with sticks (later arrows), a rasp, a cover plate of “tarsoly” (“tarsoly” is a flat bag suspended form a belt, found among ancient Hungarian findings) and an iron cross usually worn around the neck. This communication tool was part of a system worked on the hilltops throughout Eurasia, Arabia and both American continents. It's suitable for giving light signals beyond the level of the fog and below the level of the clouds throughout the network on the average of 600 meter peaks.
Ajánlás
Üdvözlök minden ide látogatót, én Jásdi Kiss Imre vagyok, Jásdon születtem ,
1528-ban készült Magyarország els? térképe (Lázár mester és Jakob Ziegler alkotása), amelyen Iayst néven ábrázolják.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 22.6 másodperc
1,471,816 egyedi látogató
Unknown column 'settings_name' in 'where clause'Unknown column 'user_actiontime' in 'where clause'Unknown column 'user_actiontime' in 'where clause'Unknown column 'settings_name' in 'where clause'