Az Inkák halála Craugonorból érkezett
Írta: kimi - Dátum: 2014.02.05. 01:53:35
Pallas írja, hogy a Craugonor-i önálló zsidó államnak 1510-ben a portugál gyarmatosítás vetett véget. A hajóhad beállt a partokhoz, behajózott egy egész országnyi zsidót, akiket kirakott az Inka-birodalom határán 1510-ben. 1530-ban nem élt egyetlen Inka sem.
Teljes hír
A magyar reszkető zsidók reszelik gyermekeink nyakát, ami úgy néz ki mintha remegnének.
Craugonor-ban 1020 évig éltek. Egy betű sincsen erről a világtörténelem nagykönyveiben. Miért nincs? Miért nem tudhatunk róla, miért nem tudhatom hova költöztek ki 1510-ben? Miért nem mutatják a tudományos körök az összefüggést a Portugálok gyarmatosítási térképével? Pallas írja, hogy a Craugonor-i önálló zsidó államnak 1510-ben a portugál gyarmatosítás vetett véget. A hajóhad beállt a partokhoz, behajózott egy egész országnyi zsidót, akiket kirakott az Inka-birodalom határán 1510-ben. 1530-ban nem élt egyetlen Inka sem.
Nem ír róla a B.ábel-IA, nem rótta föl a tóra, nincs hang se róla. Nem azért van ez a nagy hallgatás, hogy ne vegyük észre a pusztítás folyamatosságát? Tudományos Akadémiánk a „széna” szavunkat képtelen értelmezni, mert a beépített tetvedék sunnyog benne az én pénzemen. Tőlük nem várhatom, hogy szóljanak a Nemzetnek, vigyázz Magyar, mert a zsidó ismételni akar!
Egy csökkent képességű Benedek élcelődik a Magyar Nemzet hasábjain a valóságos történelem ellen. A kötelező tantervet bérzsidók diktálják, Sanoma tankönyvek írják Kukoricza János, szellemi fogyatékosoknak is silány műsor butítja a bekáliumozott bengákat a TV-ből, nehogy észrevegyék, miért áll sorban a világ összes nagy bányavállalata az ország déli részén.
Zsidó rabbik százai jönnek, hogy elhitessék a világgal, Magyarországon antiszemitizmus van. Primitív trükk, de a világ még primitívebb, tehát beeszi. Kicsit lassabban jönnek, mint Craugonorból, de a cél ugyanaz. A zsidó pénzért dolgozó hatalom támogatja a népirtást. A zsidó találkozó után tudtam, hogy lesz folytatás, az csak kóstolgatás volt. Ellenségesen jönnek, hogy rögtön kéznél legyen az indok a fegyverhasználatra. Ötszáz éves ciklusokban pusztít a tetvedék. Káin-Inka testvéreink után Ábel, azaz mi jövünk. Amíg a Magyar Nemzet helyet ad az ilyen férgeknek, akik előkészítik a zsidó inváziót az antiszemita nyafogással, addig esély sincs, hogy törvénnyel védhessük az országot. Oltással, hitellel, bányabezárással, betegséggel, permetezéssel, Kolontár-i bombázással, gátszakítással, bármivel irtható népem menjél szavazni!

Jásdi Kiss Imre